10 and 20 Euro Bill 10 and 20 Euro Bill

Niels Oosthoek: een mooie vriendin en succesvolle carrière

We vinden het toch altijd maar bijzonder hoe de levensloop van een mens er zo anders uit kan zien. Kijken we naar onze klasgenoten van de basisschool, dan is de ene vertrokken naar het buitenland, is de ander zzp’er en werkt weer een ander voor een van de grootste bedrijven van Nederland. En wij? Tja, wij doen dat niet, haha.

Hoewel we natuurlijk tevreden zijn met wat we doen, is het toch wel altijd interessant om te zien hoe het bij anderen is gegaan. Hoe zit dat bijvoorbeeld bij Niels Oosthoek? Je zal ‘m kennen van van alles, maar hoe verliep dat ook alweer? Lees het antwoord op deze vragen en nog veel meer in deze blog.

Wie is Niels Oosthoek?

Het begon misschien allemaal met zijn rol in de verfilming van het Carry Slee-boek Radeloos. Toen brak hij door bij het grotere publiek en vanaf dat punt is er wel een balletje gaan rollen. Van acteur zal hij later ook uitgroeien tot presentator, voor verschillende televisieproducties werken en zelfs succesvol worden aan YouTube.

Zijn studie Media & Cultuur aan de Universiteit in Amsterdam leidde tot een nog bredere visie op het specifieke landschap. Niet veel later begon hij met Gierige Gasten. Deze Youtube-filmpjes, die hij creëerde met twee anderen (Martijn Manschot en Joost Kraima), ontstonden uit het idee om zoveel mogelijk te doen, voor zo weinig mogelijk geld. In 2019, vijf jaar na de oprichting van het kanaal, verkochten de ‘gasten’ het aan Talpa.

Als deelnemer op de buis

Met zo’n 80k volgers op zijn Instagram-account, heeft Oosthoek een mooi bereik opgebouwd. Tegenwoordig is hij dan ook veelal te zien in verschillende tv programma’s. In 2022 was dat nog Expeditie Robinson, in 2024 als deelnemer in De Verraders. Verder zit hij trouwens ook niet stil. Nee, hij maakt een podcast, genaamd Borrelpraat. Bovendien is hij dus ook te zien in Greedy Guys, de internationale versie van het oorspronkelijke Gierige Gasten.

Verdere successen

Allemaal leuk en aardig, zo’n carrière, maar heel eerlijk zijn wij altijd nog net wat nieuwsgieriger naar het privéleven van zo’n persoon. Of eigenlijk, of hij of zij daar ook succes boekt. Genoeg dames (of heren) zullen Oosthoek er erg aantrekkelijk uit zien vinden en wel een beschuitje met hem willen delen. Maar hoe zit dat dan precies, met een eventuele vriendin bij hem?

Karisa Jansen is de naam van de moeder van zijn kinderen. Helaas is er niet veel bekend over haar. Ook plaatst Oosthoek eigenlijk voornamelijk foto’s van zijn kinderen op sociale media en laat zijn vriendin daarbuiten. Het komt misschien omdat Karisa zelf geen publieke baan heeft en haar anonimiteit graag wil behouden. Ach, succesvol als vader lijkt hij in elk geval wel. Kijk dan hoe zoet, deze foto’s met het kroost!

We hopen dat we je in deze blog voldoende hebben geïnformeerd over alles. Ben jij ook zo benieuwd naar wat Oosthoek in de toekomst nog zal doen? We horen het graag van je!