aerial photography of vehicles passing between high rise buildings aerial photography of vehicles passing between high rise buildings

Ines de Ramon: een internationale afkomst en veel succes

It’s a new day en dat betekent dat er weer een nieuwe blog op Mannenmagazine verschijnt. Vandaag hebben we een blog over een onderwerp welke dor velen van jullie is aangevraagd, namelijk… Een blog over Ines de Ramon. Deze bloedmooie dame is, zoals je misschien wel weet, de kersverse aanwinst van Brad Pitt. Maar, wie is ze eigenlijk nog meer? En waar komt ze vandaan? Antwoorden op die vragen en nog veel meer, lees je hieronder!

Een korte recap

Ines de Ramon is een Amerikaanse zakenvrouw van een bekend merk, maar is ook bekend geworden door haar huwelijk met de acteur Paul Wesley, beroemd om zijn rol in The Vampire Diaries. Hoewel het paar in 2019 trouwde, werd in 2022 bekend dat ze uit elkaar gingen.

Sinds enige tijd zou ze dus een relatie hebben met Brad Pitt. Het ‘vermeende’ koppel werd in 2022 al voor het eerst op de foto gezet, maar in september 2024 verscheen het pas voor het eerst ‘officieel’ op de rode loper. Brad Pitt? Die ken je waarschijnlijk van zijn grote rollen en zijn vorige relatie met de bekende Angelina Jolie, met wie hij overigens in verschillende rechtszaken ligt.

Het koppel op de eigen Instagram van Brad Pitt

Een eigen bedrijf

In 2013 studeerde De Ramon af aan de University of Geneva, waar ze de opleiding voor business administration volgde. Ze heeft eveneens een certificaat als nutrition health coach in de broekzak, al komt het meeste succes waarschijnlijk voor in de sieraden industrie. Daar is de dame namelijk vicepresident van Anita Ko, wat, volgens de Instagram-pagina van het merk, een award winning fine jewelry designer is.

Anita Ko staat erom bekend dat er grote namen, waaronder Hailey Bieber, tot het klantenbestand horen. Dat zegt jou misschien niets, maar dat is wel degelijk een teken van succes.

Afkomst

Een beetje ingewikkeld en helemaal komen we er niet, maar dit is wat we ongeveer over de afkomst van De Ramon kunnen vinden. Waar de meeste sites het over eens blijken te zijn, is dat Ines de Ramon van origine Spaanse roots heeft. Daarna stelt de ene dat ze opgroeide in de buurt van Genève, de ander heeft het over New Jersey. Ook zou ze maar liefst vier talen spreken (Spaans, Engels, Frans, Italiaans en Duits), wat haar afkomst nog meer indrukwekkend maakt. Tenminste, in Zwitserland zijn Frans, Italiaans en Duits officiële talen, dus zó bijzonder is dat dan weer niet, als ze daar daadwerkelijk lang is verbleven.

Op zichzelf

Wat in elk geval flink duidelijk wordt, bij het onderzoeken van informatie over Ines de Ramon, is dat het een vrouw is wie tamelijk in zichzelf is gekeerd. Tenminste, als je het hebt over het feit dat er maar weinig over haar bekend is en weinig is geverifieerd. Ze is dan wel bekend, maar tegelijkertijd ook onbekend, omdat ze zich niet graag in de spotlights laat horen. Anyway, we hopen dat ze gelukkig is met Brad Pitt (wie qua leeftijd trouwens haar vader had kunnen zijn) en wensen haar nog veel geluk toe in het leven. Eén ding is zeker, en dat is dat het een knap getalenteerde vrouw betreft!