man holding her back man holding her back

Sinerjey Meyfroodt: afkomst, dansschool, carrière en meer

Wie heb ik aan de lijn? Hallo, hallo?
Waar ben je dan? Waarom verlang ik zo
Om dicht bij jou te zijn? Hallo, hallo?
M’n tele-Romeo

(Bron: uit ‘Wie heb ik aan de lijn?’ van K3)

Nou, wie Marthe de Pillecyn een aantal jaar aan de telefoon had, dat weten we inmiddels allemaal wel. Het was namelijk niemand minder dan de redelijk bekende choreograaf Sinerjey Meyfroodt. In 2022 trouwde het stel in het geheim en sindsdien leek het voor een langere tijd allemaal op rolletjes te gaan.

Vandaag de dag schrijven we over Sinerjey Meyfroodt, over zijn afkomst, dansschool, werk en relatie met Marthe. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen, dan nodigen we je met liefde uit om even verder te lezen.

Een passie voor dansen

Al sinds Sinerjey jong was, had hij een passie voor dansen. De jongeman, wie oorspronkelijke uit Ieper (West-Vlaanderen) komt, begon eerst te dansen met een aantal vrienden. Zijn ouders stonden schijnbaar achter zijn passie, want met hen richtte hij de dansschool Da Jump op.

Er gaan wat jaren voorbij en Meyfroodt besluit mee te doen aan het programma So you Think You Can Dance. Hier viel hij, bij zowel jury als publiek, erg in de smaak. Helaas mocht het niet baten en werd uiteindelijk uitgeschakeld. Maar goed, in de tijd van toen (2012) en nu, heeft Meyfroodt niet stilgezeten. Hij is choreograaf bij grote programma’s op televisie (denk bijvoorbeeld aan The Voice) en hoewel hij zich dus met name op de achtergrond bevindt, zal zijn naam bij velen tegenwoordig een belletje doen rinkelen.

Baba Yega

Ken je de dansgroep Baba Yega niet, dan kan het best interessant te zijn om deze eens te bekijken. Het is een groep dat verschillende talentenjachten won en dit succes, waar Meyfroodt het brein achter bleek, boekte meerdere successen. Uiteindelijk zou Meyfroodt en de groep, na wat vervelende speculaties in de media, zich aansluiten bij Studio100. Hé, klinkt dat even bekend? Precies, het is de plek waar K3 zich ook heeft gevestigd. Het is dan ook die plek geweest waar hij zijn liefde Marthe leerde kennen. Of nou ja, liefde? We weten niet helemaal precies hoe het met die geruchten gaat…

Geruchten

Goed, nu we dat onderdeel van Meyfroodt hebben ‘gecoverd’, is het misschien nog wel even interessant om de geruchten over zijn relatie te bespreken. Want, medio 2024 is het nog steeds de vraag of Marthe en Sinerjey nog eigenlijk wel samen zijn. De reden voor de twijfels zijn de berichten of eigenlijk geruchten over het ontrouw dat Sinerjey heeft gepleegd. Ook is Sinerjey ineens van de aardbodem verdwenen van het Instagram-account van Marthe. Maar goed, in al die tijd is er verder geen bericht over geweest, dus who knows wat er zich achter de schermen afspeelt.

Op naar de toekomst

Hoewel Meyfroodt iemand lijkt die goed is in zijn werk, zijn er gedurende jaren verschillende geruchten over hem uitgekomen. Deze zijn, helaas voor hem, niet altijd even positief geweest. Maar goed, wat er ook van waar is, het zegt niet iets over zijn talent in dansen. Sterker nog, kunnen we ons lekker blijven focussen op het positieve en op een leuke toekomst? We hopen dat het goed komt met zijn relatie en dat hij nog veel mensen mag leren dansen op hoog niveau. What about you?