Mathieu Terryn afkomst: een blik op zijn achtergrond

In 2016 stond de wereld van Mathieu Terryn op zijn kop, zo kan je wel stellen. In dat jaar zong ineens iedereen mee met de liedjes van zijn band Bazart, waarbij het lied ‘Goud’ een werkelijke hit werd. Sindsdien is Terryn op steeds meer plekken te zien. Denk bijvoorbeeld aan de televisie, waar hij schittert in het programma The Voice of Vlaanderen als coach en de talloze podia die hij met zijn band bezoekt.

Het is een, wat ons betreft, leuke man om te zien, die Mathieu Terryn. Vandaar dat we in deze blog graag even het een en ander aan je uitleggen. Van zijn afkomst tot zijn liedjes, van alles zal de revue passeren. Op naar een mooi

Afkomst

Allereerst even terug naar het begin, want waar komt Mathieu Terryn eigenlijk vandaan? Nou, uit België, we’d like to say. Grapje natuurlijk, maar we zeggen het wel even om aan te geven dat er in principe niet heel veel bekend is over zijn afkomst in de zin van zijn ouders. In interviews gaat het eigenlijk het vaakst over zijn muzikale successen (zie de hit Goud hieronder) of over zijn relatie.

Relatie? Hoe zit dat dan?

Vriendin

Trouble in paradise, zo kan je wel stellen. Tenminste, dat bericht werd pas medio 2024 door zijn manager bevestigd. De vrouw van Mathieu, Marie, en hijzelf lijken het niet meer op orde te hebben. Wat ooit begon met een verliefdheid, vervolgens omzette in een beste vriendschap en uiteindelijk toch nog een vonk deed overslaan, zou volgens sommige bronnen voorbij zijn.

Het is tot op heden, eind 2024, nog onduidelijk wat er precies met het koppel aan de hand is. Er zijn wel geruchten van dat Mathieu ontrouw is geweest, maar het leek zó goed te gaan. Ze vertelden dat ze nooit ruzie hadden en elkaar allerbeste vrienden zijn, hoe heeft het dan zo mis kunnen lopen? Nou goed, we zullen onze neus er niet meer insteken, maar als je benieuwd bent of Terryn een vriendin heeft, dan weet je dat dat dus een beetje ingewikkeld ligt.

Muzikale toekomst

Een combinatie tussen muziek maken en programma’s doen, dat zou Mathieu volgens zijn (misschien ex-)vrouw wel zien zitten om te doen. Natuurlijk kan niemand in de toekomst kijken, maar wij zouden het nog wel leuk vinden wat meer van hem te doen. Onthoud: hij is niet zijn relatie, hè. Als er dus iets aan de hand is, dan zal je hem dat zelf. moeten laten oplossen.

Maar goed, wat ooit begon bij een deelname aan het Junior Songfestival, heeft mogen uitlopen tot een waar muzikaal succes. Op nog veel leuke en enthousiaste optredens, zoals die hieronder. Zijn fans, zijn band en hijzelf lijken het nog steeds heel erg naar hun zin te hebben!