bird's eye view of ocean waves bird's eye view of ocean waves

Dít is Lies Zhara’s vriend!

Veel jonge meisjes dromen ervan om heel en dan ook heel lang haar te hebben. Tot ergernis van moeder- en vaderlief, want de haren liggen overal en het kammen ervan is altijd een kriem. Maar goed, kleine meisje worden op een gegeven moment groot en dan beseffen ze zich zelf ook wel dat het niet zo handig is.

Of ze maken, net als Lies Zhara, de keuze om het toch lekker wel te doen. Want, inderdaad, Lies Zhara staat bekend als de prachtige jonge vrouw met die hele lange, blonde haren. In deze blog lees je over wie ze is, wat ze doet en wie haar vriend is. Heeft ze namelijk geen vriend, dan maak jij misschien wel kans op een beschuitje of twee wink wink.

Waar komt Lies Zhara vandaan?

Ondanks dat velen denken, is Lies Zhara gewoon in Nederland geboren. Het was echter de scheiding van haar ouders die er toe leidde dat Lies Zhara naar Noorwegen verhuisde. Dit was voor haar an absolute dream, want hier woonde ze op een boerderij met paarden. Ze verhuisde er eerst met haar moeder en stiefvader heen, maar ook haar vader en zijn nieuwe gezinnetje volgden haar.

Lies Zhara heeft weleens aangegeven dat ze het ontzettend naar haar zin had in Noorwegen, maar toch zijn ze er niet gebleven. De reden daarvoor was in elk geval iets persoonlijks, waardoor het hele gezelschap (beide ouders) weer naar Nederland verhuisden.

Publiek persoon

Inmiddels is ze uitgegroeid tot een publiek figuur. Haar schoonheid en vermogen om te poseren hebben hier onder andere aan bijgedragen. Zo staat Lies Zhara regelmatig voor de camera en is ze in het verleden zelfs genomineerd voor Miss Beauty of Noord-Holland. Ze maakt veel leuke filmpjes op zowel TikTok als Instagram en is op die platforms ontzettend geliefd door haar honderdduizenden volgers.

Toekomst

Momenteel lijkt Lies Zhara druk bezig met het uitbreiden van haar carrière als DJ. Dit gaat tot op heden erg goed en ze staat dan ook op steeds grotere podiums. Toch weten de ‘echte’ fans dat Lies Zhara nog het meest enthousiast wordt van dieren. De grote dierenvriend, wie overigens ook nog eens veganist is, heeft altijd al de droom gehad om een goed doel voor dieren op te zetten. In haar Instagram-bio vindt je dan ook veel linkjes naar organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren.

Wie is de vriend van Lies Zhara?

Er gingen begin 2024 al enige geruchten rond, maar Sean Demmers en Lies Zhara blijken inderdaad een relatie te hebben. Het stel deelde al langere tijd foto’s en filmpjes met elkaar op het internet en nu lijken ze dus ook nog eens samen te zijn. Super leuk, zo vinden wij, want het is echt een hilarisch koppel om bij elkaar te zien.

Er zullen overigens vele mannen wel jaloers zijn op Sean, die het hart van Lies Zhara heeft gestolen. De prachtige foto’s die Lies Zhara met haar publiek deelt en haar unieke persoonlijkheid maken haar een ‘gewilde’ prooi om eens een drankje mee te doen. Maar goed, het leven is het leven en Lies Zhara heeft haar eigen keuze gemaakt.

We zijn benieuwd wat de toekomst het koppel nog mag brengen. Wellicht krijgen we wel vaker een soort q&a te zien? Dat zouden wij in elk geval erg leuk vinden!