black and gray tripod stand black and gray tripod stand

Heeft Pommelien Thijs nu echt een vriendin?

‘Onze’ Pommelien is langzamerhand bezig om België en Nederland te veroveren met haar stem en acteerkunsten. Onder andere de mega hit ‘Nu wij niet meer praten’ met Jaap Reesema zorgde voor een deurtje open naar Nederland en sindsdien is het balletje gaan rollen. Ook haar fantastische rol in Knokke Off is iets wat super is gegaan.

In deze blog zullen we je van alles vertellen over Pommelien Thijs, waarbij we de nadruk leggen op haar als persoon buiten de schijnwerpers. Are you ready? Mooi, dan zullen we maar gelijk beginnen!

Thijs samengevat

Pommelien Thijs werd vooral bekend door haar rol als Caro in de populaire jeugdserie #LikeMe, die vanaf 2019 werd uitgezonden op de Vlaamse zender Ketnet. Bij het wat oudere publiek werd ze bekend van haar rol in Knokke Off.

Naast haar acteerwerk is Thijs ook actief als soloartiest. Haar doorbraak in de muziekwereld kwam inmiddels al een paar jaar geeleden. Haar muziekstijl wordt gekenmerkt door een mix van pop en eigentijdse invloeden, met persoonlijke teksten die resoneren bij een jong publiek. Ze won er al meerdere prijzen voor, wat natuurlijk iets zegt over haar talent.

Privéleven

Pommelien Thijs is zeker een interessante persoonlijkheid. Ze is actief, creatief en laat dat ook graag zien aan haar volgers. Zo heeft ze de bruidsjurk van haar zus gemaakt, is ze recentelijk bezig geweest met het maken van een eigen tapijt én is ze dus muzikaal gezien een genie.

Aan de andere kant kampt ze soms met een soort perfectionisme, met ADD en met de strijd waarin ze bang is de balans tussen werk en privé te verliezen. Want, zo blijkt, het is nog best moeilijk, om alles tegelijkertijd te doen. Als je veel tijd steekt in je werk, zie je je vrienden minder. Maar, hoe meer tijd je steekt in je vrienden, hoe minder je je relevantie kan behouden.

Een mogelijke liefde

Veel artiesten vinden hun rust en de balans in hun partner. Is dat bij de jonge Pommelien ook nog zo. Well, het zit net iets anders. Zo is Thijs al enige tijd geleden uit de kast gekomen. Ze valt op vrouwen, dus. Ondanks haar populariteit heeft ze aangegeven nog vrijgezel te zijn. Er zijn wel geruchten over dat ze een relatie zou hebben met iemand, maar dat is of al genegeerd of niet bevestigd, dus in die zin kunnen we er geen uitspraak over doen. Nou goed, als het zover is, dan zullen we het vanzelf wel te weten komen, dachten wij zo.

Dus, mocht je het wel zien zitten met Pommelien, schroom dan niet een berichtje te sturen. You can always try, nietwaar? In elk geval zeggen we voor nu tot ziens en wensen we je nog een fijne dag. Doeg!