Heeft Renze Klamer alweer een nieuwe vriendin?

In 2024 is het alweer 5 jaar geleden dat Renze Klamer scheidde van zijn toenmalige vrouw en zangeres, Pearl Joan Jozefzoon. Het was een bewogen huwelijk geweest en gezien beide in het koppel enige bekendheid in Nederland genieten, liep het nieuws als een vuurtje rond.

Inmiddels schijnt het tamelijk goed met Renze te gaan. Hij heeft een goede band met zijn kinderen en ook het contact met de moeder van zijn kinderen, verloopt prima. In deze blog gaan we kijken naar wie Renze Klamer ook alweer is en ook met wie hij nu misschien zijn hart deelt. Lees je mee?

Wie is Renze Klamer?

Renze Klamer is een Nederlandse televisiepresentator en journalist. Klamer maakte zijn landelijke debuut bij de Evangelische Omroep (EO), waar hij verschillende programma’s presenteerde. Van EO stapte hij over naar BBNVARA, waar hij verder ging als presentator. De jaren gingen voorbij en Renze Klamer werd een steeds groter gezicht. Enige tijd geleden maakte hij een opvallende overstap naar RTL, waar hij zijn eigen talkshow ‘Renze’ heeft. Het programma biedt een mix van actualiteiten, entertainment en persoonlijke verhalen. Daarmee is Klamer iemand met een groot bereik en iemand die ogenschijnlijk veel succes heeft geboekt.

Band met het geloof

De vrijgemaakt-hervormde kerk stond in de jeugd van Klamer centraal. Hij deed zelfs zijn belijdenis en ging eerst voor de Evangelische Omroep aan de slag. Inmiddels lijkt hij zich van het geloof te hebben gedistancieerd. Hij heeft naar zeggen een ‘allergie’ opgebouwd v oor mensen die voor hem bidden. Met andere woorden, en wij citeren: “Ook zonder god of geloof kun je een gelukkig mens zijn” (Renze Klamer voor EO (2024)).

Een mogelijke stiefmoeder?

Goed, terug naar de orde van de dag. Dat is natuurlijk of Renze Klamer wellicht alweer gelukkig in de liefde is en een ‘stiefmoeder’ voor zijn kinderen (mochten ze daar behoefte aan hebben) heeft gevonden.

Nou, het antwoord op die vraag is, anders dan bovenstaande video je misschien doet verwarren, ‘nee’. De dame die je op het filmpje ziet is Claire Simons. Zij is gelukkig met haar eigen man en heeft tegen haar meermaals aangegeven dat Renze en zij ‘gewoon’ vriendin zijn. In het verleden heeft Renze overigens wel weer een vriendin gehad, na zijn gescande huwelijk, maar helaas mocht dit niet lang duren.

Conclusie

Renze Klamer? Die is medio 2024 nog vrijgezel. Tenminste, dat is ook maar voor zover we dat weten. Wellicht houdt hij zijn relatie nog even geheim voordat hij naar buiten komt. Hoe dan ook hopen we dat hij zijn gevoel volgt en zich vooral niet laat opdringen om iets wel of niet te delen. Misschien ben jij wel degene die over een tijde met hem een beschuitje mag delen, of niet dan?