pink confetti dropping on lighted stage pink confetti dropping on lighted stage

Wie is de mysterieuze vriendin van Flemming?

Want ik dans automatisch
Nee, stilstaan dat bestaat niet
Vanavond voelt het magisch
Zo a-a-automatisch
Want ik dans automatisch

Bron: Flemming, Automatisch (2022)

Menig tiener en begin twintiger zal direct het juiste deuntje bij bovenstaande songtekst in zijn hoofd hebben. Het was (en is) immers zo’n grote hit, daar kon je eigenlijk niet meer omheen. In elk geval betreft het dus een liedje van artiest Flemming. Hij begon zijn carriere door zijn passie voor muziek te combineren met zijn talent voor songwriting. Inmiddels behoort hij tot de meest populaire artiesten van het land en brengt hij regelmatig hits uit.

In deze blog zullen we het niet zo zeer hebben over zijn carrière, maar wel over zijn vriendin. Zo’n knappe verschijning doet het namelijk ongetwijfeld goed bij de dames, maar de vraag is eventjes hoe goed. Is hij al bezet of is er nog ruimte om zijn hart te veroveren? Je leest alles over de relationele sferen van Flemming in deze blog!

Helaas, pindakaas

Medio 2024 kwam het bericht naar voren dat Flemming niet meer vrijgezel is. Hij is erg gelukkig in de liefde en is hartstikke vlerifd. Het koppel is onder andere al samen op vakantie geweest naar New York, maar foto’s van deze dame (behalve een stukje van haar hand) zijn niet te vinden.

De reden voor dit ‘mysterie’ is dat Flemming graag zijn liefde voor zichzelf houdt. Of eigenlijk gewoon dat gedeelte van het privéleven. Echter zeggen verschillende roddelkanalen er al achter te zijn gekomen wie deze dame is. Ondanks dat, waar we trouwens straks op terugkomen, wordt de relatie medio 2024 nog steeds beschermd voor het grote publiek.

En haar naam is…

Jeanne, een hele liefde meid. Op haar afgesloten Instagram account zien we dat Jeanne Elferink, de vriendin volgens roddelkanalen, een master Health Food Innovation aan Maastricht University in Venlo studeert. Een slimme dame met enige kennis in de wereld dus. Overigens schijnt ze te wonen in Den Bosch, niet geheel toevallig ook de plek waar Flemming zelf vandaan komt.

Wanneer krijgen we een foto te zien?

Ja, we zijn natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar de dame die het hart van de knappe Flemming heeft verovert. We vragen ons dan ook af wanneer we een foto te zien krijgen. Althans, regelmatige foto’s die op het Instagram account van Flemming worden gedeeld. Het antwoord daarop is helaas moeilijk te geven. Althans, Flemming lijkt überhaupt weinig uit zijn privé leven te delen en we verwachten dan ook niet dat dit snel gaat veranderen.

Hoe dan ook wensen we het relatief verse koppel al het geluk van de wereld toe. Wij zouden er zelf ook voor kiezen om onze relatie privé te houden. Mensen nemen tegenwoordig gewoon geen blad voor de mond en verklaren van alles, ook al is het niet waar. Je hebt toch helemaal geen zin om je daarmee bezig te houden. We worden al moe als we eraan denken… Nou, bij een update zien we je wel weer langskomen. Tot dan!