pair of blue-and-black New Balance cleats in the air under teal sky with white clouds pair of blue-and-black New Balance cleats in the air under teal sky with white clouds

Calvin Strengs en zijn vriendin: wie is deze blonde dame?

Nog maar 25 jaar is hij en anno 2024 speelt hij voor Feyenoord. Strengs bevindt zich op met name op het middenveld, waar hij ervan houdt om aan te vallen. Hij heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een veelbelovende speler. Hoewel hij tijdens het EK in 2024 helaas niet door de voorselectie is gekomen, is hij wel degelijk iemand die weet wat voetballen is.

Je kan er vanuit gaan dat al dat succes hem inmiddels ook al tamelijk vermogend hebben gemaakt. Voetballers van zijn niveau verdienen geregeld meer dan genoeg om van rond te komen, maar dat is een keer niet hetgeen waar we het over gaan hebben. Nee, in deze blog staat de relatie van Strengs centraal. Spoiler: hij is helaas al bezet!

Verliefd, verkering, …

Calvin Strengs is al enige tijd samen met Beau de Boer. Het stel ziet er uit om door een ringetje te halen en ziet er erg gelukkig uit. Inmiddels heeft de liefde zich, zoals dat zo mooi wordt gezegd, vermenigvuldigd, en is er een kindje geboren. Het jongetje, dat op 28 februari 2023 voor het eerst het levenslicht zag, heeft de unieke naam ‘Saint’ gekregen. Ons is verder niet duidelijk of dat nog een speciale betekenis heeft.

Hoera, baby Saint is geboren (28 februari 2023)

Ja, wat jij denkt, dachten wij ook: het stel is erg jong. In 2024 is Strengs 25 jaar geworden, zijn vriendin is nog een jaartje jonger. Aan de ene kant zou je hier een mening over kunnen vormen, maar aan de andere kant biedt het ook een hele hoop voordelen.

… getrouwd?

Waar we met z’n allen natuurlijk op zitten te wachten, is wanneer het stel in het huwelijksbootje zal stappen. Het is immers wel iets wat velen tegenwoordig nog doen, wanneer ze een kind hebben gekregen (of deze willen krijgen). Medio 2024 is Strengs nog niet op één knie gegaan, dus misschien komt dan nog. Echter hoeft natuurlijk niks, maar Beau in zo’n prachtige jurk en Strengs in strak pak, tja, wij kunnen wel wennen aan dat plaatje.

De dochter van…

Een ander vermoeden wat je misschien al had, kunnen we bij deze ook bevestigen. Want, zo blijkt, Beau de Boer is écht de dochter van voormalig profvoetballer en trainer Frank de Boer. Hoewel De Boer zelf seizoenen lang voor Ajax speelde en Strengs tegenwoordig in het shirt van de aarsvijand speelt, lijkt het niet veel uit te maken. Op verschillende foto’s blijkt het one happy family te zijn.

Goed, we wensen het jonge gezinnetje en de gehele familie (van beiden kanten) nog veel succes en geluk in het leven toe. Op naar een mooie toekomst, nietwaar!